Saturday, June 15, 2024
FER Fruity Loops


Komu je namenjen mastercard

Komu je namenjen predplačniški MasterCard ® Predplačniška kartica rešuje veliko dilem tako pri podjetjih kot pri posameznikih. Študenti, dijaki in…

By admin , in Posel , at 16 maja, 2020


Komu je namenjen predplačniški MasterCard ®

Predplačniška kartica rešuje veliko dilem tako pri podjetjih kot pri posameznikih.

Študenti, dijaki in ostali mladi ljudje… Verjetno že sami poznate moč nakupovanja preko spleta, e-bay-a in podobnih spletnih strani. Ogromno zadev lahko dobite ceneje na tak način, ne samo to tudi veliko večjo izbiro imate. Plačilo članarin, vstopnin na spletne portale, spletne igre, razvedrilnih storitev kot tudi PayPal… Kartico je mogoče uporabiti povsod kjer je označeno z Znakom Sprejetja MasterCard®

Kartica je primerna tudi za podjetja, pridobite jo brez preverjanja kreditne spodobnosti. S kartico lahko direktno oglašujete oz. plačujete storitev oglaševanja brez posrednikov (facebook, google…). Na spletu je možno dobiti vse od pisarniškega materiala do cenejših letalskih vozovnic, če potujete. Istočasno vam pa ni potrebno hoditi z gotovino naokoli. Kartico MasterCard, lahko uporabite skoraj da vsepovsod po svetu, konec koncev pa vam je tudi gotovina par korakov stran, ker jo lahko dvignete na vseh bankomatih označenih z Znakom Sprejetja MasterCard.

Vse kar kupujete na spletu je ponavadi ceneje, ker podjetja, ki nudijo prodajo, nimajo velikih stroškov z najemanjem trgovinskih površin, najemanjem delavcev, plačilo zavarovanj, ni jim potrebno vlagati v izgled interierja poslovalnic in podobno. Bolj ugodno in večjo izbiro imate skoraj pri vseh branžah (hoteli, letalske karte, potovanja/dopusti, moda, kozmetika, glasbila, računalniki in oprema, gume, rabljena roba in ostalo) Nakupovanje preko spleta se splača!

Ne glede na to, da je kartica najbolj zanimiva zaradi spletnega nakupovanja, se kartica lahko uporablja vsepovsod, tudi v restavracijah, trgovinah, bencinskih črpalkah,

poštah in vse povsod kjer na POS terminalih sprejmajo MasterCard, kar pa vsi vemo, da je to skoraj povsod. Gotovina vam je tudi vedno na voljo, z dvigom na bankomatih označenih z Znakom Sprejetja MasterCard.

Vaša privatnost je zagotovljena, mesečnih izpiskov na dom neboste prejeli nikoli kot tudi vsa sredstva na kartici nebodo nikoli vezana na vaše TRR račune in slabosti vezane na njih.

Na kartici pa lahko svoje stanje vedno preverite s telefonskim klicem na elektronsko telefonsko tajnico (IVR – Interactive voice responce) iz kjerkoli po svetu. Kot tudi online vpogled v transakcije v realnem-času, iz povsod kjer imate dostop do interneta.

PFS Predplačniška MasterCard Kartica je primerna za vsakorgar!