Saturday, June 15, 2024
FER Fruity Loops


Popolna preobrazba družine

Koncept oddaje: Vsak teden izberejo eno izmed družin, ki potrebuje pomoč. Te se nato loti skupina strokovnjakov z različnih področij,…

By admin , in TV , at 16 maja, 2020


Koncept oddaje: Vsak teden izberejo eno izmed družin, ki potrebuje pomoč. Te se nato loti skupina strokovnjakov z različnih področij, od stilistov, oblikovalcev notranje opreme in gradbenikov do trenerjev malih hišnih ljubljencev, in jo pripravi na to, da bo radikalno spremenila svoje življenje in vsakdanje navade.

Resničnostna oddaja Popolna preobrazba družine (Renovate My Family), katere gostitelj je pisec knjižnih uspešnic Jay McGraw, sin dr. Phila McGrawa, ni le še ena v vrsti tistih, v katerih prenavljajo domove izbranih družin, pač pa oddaja, ki izpopolni in oplemeniti življenje tistih družin, ki so se na svoji življenjski poti znašle pred novimi izzivi. Naj gre za težave s prekomerno težo posameznih članov družine, za težave, ki jih prinaša telesna invalidnost katerega izmed njih, ali pa za dejstvo, da družinsko domovanje preprosto razpada – preko oddaje bodo lahko premagali vsakršno prepreko, se vsi skupaj ponovno združili pod krovom družine in se pogumno podali na pot uresničenja svojih ciljev. Vrsta strokovnjakov za vsakršne preobrazbe – od stilistov, oblikovalcev notranje stanovanjske opreme in gradbenikov do tistih, ki sestavljajo avtomobile in razvajajo hišne ljubljenčke – bo družini in vsem njenim članom pomagala prenoviti in poživiti dosedanje družinsko življenje.

McGraw se je vso svojo mladost učil in hkrati živel očetova življenjska pravila, ki jih je predstavil v svojem delu “Življenjske strategije” (Life Strategies, 2002, založba Orbis). Po svojem 19. letu se je McGraw posvetil sledenju in preučevanju najstniške problematike, pri tem pa je očetovo filozofijo prevajal v jezik, dostopen najstniški populaciji. Spisal je knjižno uspešnico “Življenjske strategije za najstnike” (Life Strategies for Teens, 2008, založna Orbis), ki jo je ugledni ameriški dnevnik New York Times proglasil za eno najboljših del na tem področju, ob tem pa še knjigo “Closing the Gap: A Strategy for Bringing Parents and Teens Together “. Njegovo najnovejše delo “The Ultimate Weight Solution For Teens: The 7 Keys to Weight Freedom”, prav tako namenjeno najstnikom, ki jih seznanja s pozitivnimi načini nadzora prehrane in diet, pa je prav tako že kmalu postalo prodajna uspešnica.

Izvršni producenti te resničnostne oddaje so Jean-Michel Michenaud, Chris Cowan in Ray Giuliani, medtem ko je Janelle Fiorito soizvršna producentka. Oddaja Popolna preobrazba družine (RENOVATE MY FAMILY) je nastala v produkciji družbe Rocket Science Laboratories, distribuira pa jo Twentieth Century Fox Television Distribution.